Om Lakkendrup.dk

Det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til byens egen hjemmeside.

Hjemmesiden er først og fremmest til byens borgere, som ad denne vej vil kunne få mange nyttige, sjove, vigtige og knap så vigtige informationer om byen de bor i.

Her vil beboerne også kunne holde sig underrettet om, hvad bylauget går og pusler med.

Samtidig er det også et redskab, hvor borgere selv kan få ting ud på hjemmesiden, som de finder relevant for deres medborgere

Det kunne være runde fødselsdage, børnefødselsdage, konfirmationer, bryllupper, dødsfald, billeder fra livet i byen, læserbreve, køb og salg...... Ja, listen er uendelig og mulighederne mange - så kom med jeres ideer, og hjælp os med at forbedre og udbygge denne hjemmeside.


Vi har siden hjemmesidens fødsel erfaret, at også mange andre end byens bogere læser på vores side. Vi har fået forskellige henvendelser fra folk, som på en eller andet måde har været knyttet til stedet. Det har været en skøn oplevelse, så bliv endelig ved med at kontakte os. E-mail: bylauget@lakkendrup.dk
Lakkendrup

Lille landsby med ca. 20 husstande. Oprindelig en udflytterlandsby fra Gudbjerg. Lakkendrup ligger lavt i terrænet og grænser mod syd op til Sortemosen.

http://svendborg.cowi.webhouse.dk/dk/bydele_og_lokalomraader/gudbjerg-gudme-hesselager/Lakkendrup har sit eget bylaugh med en bestyrelse på fem personer.


Beboerne i Lakkendrup har gennem de sidste næsten 30 år etabeleret en legeplads, genskabt tingstedet og en kærlighedssti samt holdt et utal af gode arrangementer.